Sorteer op
 • Honingraat

  lichtobject Honingraat
  lichtobject Honingraat

  gemengde technieken, glas, koperdraad, beukentriplex

  € 695,00
 • Cirkels

  Kamerscherm/room divider Cirkels
  Kamerscherm/room divider Cirkels

  in samenwerking met Den Houten Hamer is een kamerscherm ontworpen. Gemaakt van Beukentriplex en bullseye glas. Het scherm bestaat uit 5 panelen, elk 50 cm breed en 180 cm hoog. Totale lengte 250 cm. In totaal zitten er 17 gefusede…

  € 5.500,00
Sorteer op

Glas in meubels

Mooi verwerkt glas in unieke meubels en objecten

Cijfers en Glas werkt ook met glas in meubels. Samen met meubelmaker Anita Ouddeken van Den Houten Hamer ontwerpen we meubels en objecten waarin gekleurd Bullseye-glas verwerkt is. Zo ontstonden er al een prachtig kamerscherm en een lichtobject met de naam “honingraat”.

Zo blijft glas een uitdagend materiaal om mee te werken. De onvoorspelbaarheid tijdens het vervaardigen van de objecten, de effecten van zon- en kunstlicht dat op het glas valt: steeds weer ontstaan er verrassende resultaten. Zeker als het glas verwerkt is in meubels kan dat prachtige eyecatchers opleveren in uw interieur.

Uw eigen kamerscherm of ander meubelstuk?

Als u interesse heeft in een uniek, opvallend en schitterend meubelstuk in uw kamer of kantoor, neem dan contact met ons op via het formulier op de website. Wij gaan dan als ontwerpers samen met u overleggen en brainstormen over uw ideeën. Ook is het mogelijk om uw persoonlijke versie van het kamerscherm door ons te laten maken. De kleuren kunt u dan zelf kiezen en het aantal panelen is aan te passen. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 085-2081735.

© 2010 - 2023 cijfersenglas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel