As-verwerking in sieraden en objecten

Unieke smaakvolle rouwsieraden bestellen, naar uw wensen

Bij Cijfers en Glas kunt u ook smaakvolle rouwsieraden bestellen. Ze worden gemaakt naar een voorbeeld van een hanger die u hebt aangewezen in mijn webwinkel. U kunt zelf echter ook de kleur en vorm aangeven wij kunnen dan oordelen of dit mogelijk is of niet. Om het as van uw dierbare mooi uit te laten komen raden wij transparant glas aan. Wij maken dan een zo goed mogelijk gelijkend sieraad. Let wel: helemaal hetzelfde zal het echter nooit worden, daarvoor is glas een te grillig materiaal.

De as van uw overleden dierbare wordt verwerkt in de hanger. Door het glas van het sieraad blijft de as zichtbaar. Zo heeft u altijd een waardevol aandenken bij de hand. Overigens kan een dergelijk sieraad ook met de as van uw overleden huisdier gemaakt worden.

Uw rouwsieraad zoals u het wilt

Gedurende het proces houden wij u op de hoogte door foto’s te sturen. Juist omdat glas zo’n onvoorspelbaar materiaal is om mee te werken, vinden wij het belangrijk dat u zeggenschap houdt over het eindresultaat. U kunt eventueel op de foto’s reageren als u denkt dat het niet de goede kant op gaat.

Laat het ons gerust weten als u in de webshop niet het rouwsieraad kunt bestellen dat u in gedachten had. Bel ons op of gebruik hiervoor het contactformulier. Wij gaan er dan zeker voor zorgen dat u het sieraad krijgt dat bij u past.

De prijsindicatie voor onderstaande vormen is € 95,-

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 - 2021 cijfersenglas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel